ESKİŞARKAYA ŞEHİT MEVLÜT YILDIZ İLKOKULU
ESKİŞARKAYA MAH. 112001 NOLU SK. NO 3 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

VİZYON

Atatürk milliyetçiliğine bağlı, vatanını ve bayrağını seven ve kotuyan,Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır

MİSYON

Öğrencilerin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz değerli öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

SOBA